top of page

Stand in Trail


I helgen genomfördes andra upplagan av Stand in Trail i Torsby. Tävling drogs igång för två år sedan av Thorsby Desperados då den traditionsenliga eventet i maj annars brukar vara Gunslinger Trail i Edsvalla, men som numera tagit lite uppehåll.

Vid helgens tävling drog högsäsongen för cowboy action shooting igång på allvar. Ett 60-tal skyttar visade upp sina färdigheter när main matchen drog igång på lördagen. Black River Rangers hade tre skyttar på plats i Sheldon Cooper (FC Gunfighter), Youhill (FC) och Jim Younger (Wrangler).

Samtliga Rangers visade på gott skytte under hela tävlingen. Det finns alltid detaljer att jobba på inom CAS-skyttet, men lika väl som att snabbhet och detaljer i transaktioner ska slipas på, måste säkerheten behållas.

Det blev en lyckad helg, och vädermässigt klarade vi oss bra också, regn på natten, uppehåll på dagen vid stagerna. Black River Rangers tackar arrangören Thorsby Desperados för en utomordentligt välordnad tävlingshelg. Vi ses i september igen!

Den 29-30 juni är det dags för The Long Lost Trail i Ramsberg där Black River Rangers är medarrangörer. Inbjudan finns på förbundets hemsida och är öppen för anmälan www.swsf.se.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page