top of page

Rangers vid Indian attack


14-16 september genomfördes 16:e upplagan av Indian attack i Torsby. Under fredagen hölls Long Range och SM i Wild Bunch. Under lördagen gick Main matchen igång och flertalet Rangers var på plats i Torsby. Samlade i samma posse drog Hank Trash, Jim Younger, Youhill, Sheldon Cooper och Wild Bull igång skytte tillsammans med 76 ytterligare cowboys och cowgirls.

Rutinerade Wild Bull blev segrare i klassen Gunfighter med några sekunder till godo på tuffaste konkurrenten Little Casino från Finland. Yeehaw!

Sheldon Cooper hade med sig svartkrutet även denna helg och tog en stark andraplats i klassen Frontier Cartridge Gunfighter. Well done cowboy!

Jim Younger knep under söndagen en tredjeplats i klassen Wrangler bakom Nashville Frank och Scatterman Scotsman som skjuter snabbare än sin egen skugga när utrustningen fungerar som den ska. Way to go Younger!

Det går fort när man har roligt, och det hade vi lika väl som vi kämpade om placeringar. Och det är väl så, att den främsta anledningen till många deltagares engagemang i just Torsby och till Cowboy action shooting, är allas andakt till historiskt skytte och den unika gemenskapen inom SWSf, och vi hade fantastiskt trevligt alla Rangers även denna skyttehelg.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page